![Pan Stockton on Twitter: "Wiem, że męczą Was moje zawiasy i powroty, Cóż, naga prawda jest taka: Diabeł Stockton to tylko kłopoty. Dziękuję za 444. Do niedzieli. https://t.co/hZh8KC9g2t" / Twitter Pan Stockton on Twitter: "Wiem, że męczą Was moje zawiasy i powroty, Cóż, naga prawda jest taka: Diabeł Stockton to tylko kłopoty. Dziękuję za 444. Do niedzieli. https://t.co/hZh8KC9g2t" / Twitter](https://pbs.twimg.com/media/E2a_Q-wXEAU5oIN.png)
Pan Stockton on Twitter: "Wiem, że męczą Was moje zawiasy i powroty, Cóż, naga prawda jest taka: Diabeł Stockton to tylko kłopoty. Dziękuję za 444. Do niedzieli. https://t.co/hZh8KC9g2t" / Twitter
Full article: What's cooking in English culinary texts? Insights from genre corpora for cookbook and menu writers and translators
![Exen 🇵🇱 on Twitter: "Fun fact: In Poland, the furthest you can be away from Biedronka is 63km http://t.co/4hIYc56Cbp" / Twitter Exen 🇵🇱 on Twitter: "Fun fact: In Poland, the furthest you can be away from Biedronka is 63km http://t.co/4hIYc56Cbp" / Twitter](https://pbs.twimg.com/media/CLEu8jxWgAAJra-.png)